Мешканцям Хмельницького показали, як постачальники блакитного палива маніпулюють цінами, змушуючи людей платити більше, і при цьому говорячи про зменшення тарифів.

Приклад цьому на своїй сторінці у Facebook пише спільнота Хмельницький LIVE.

"Яскравий зразок тарифної маніпуляції на прикладі платіжок за газ у Хмельницькому. За останній рік підняли ціну на блакитне паливо на 256% - до 9,91 грн за куб/м. Зниження складе близько 30%, до обіцяних 6,99 грн за куб/м, але воно в 8,7 рази менше, ніж підвищення. Відносно абонплати за доставку газу, тариф підняли на 80,43%, і поки ніяких виразних цифр щодо його корегування, крім загальних обіцянок, сказано не було", - йдеться в публікації.

скріншот: Хмельницький LIVE

скріншот: Хмельницький LIVE

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тим часом від президента Володимира Зеленського вимагають знижений тариф на світло. Українці обурені тим, що ми платимо за електрику значно більше, ніж багаті європейці. Відповідний документ був розміщений на порталі електронних петицій до Президента.

Нагадаємо, захмарні пенсії суддів допекли українцям, довелося звертатися до Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, українці просять Зеленського скасувати плату за доставку газу, таку комуналку ніхто не потягне.

Також Знай.uа писав, що Зеленського просять повернути безкоштовну медичну допомогу, прогнозуючи катастрофу.