На Поділлі у зимову сплячку впав ведмідь, який не робив цього три роки.
Про це повідомляє "Суспільне".
Так, стало відомо, що у Хмельницькому зоокуточку, що у парку Чекмана, ведмідь вперше за три роки впав у сплячку. У зоокуточку повідомили, що ведмідь спить уже близько тижня. А також додали, якщо раптом клишоногий прокинеться, для нього вже підготували харчі аби він втамував свій голод.

Ведмідь, скріншот із відео
Ведмідь, скріншот із відео

Проте вони сподіваються, що ведмідь спатиме всю зиму, бо раптове пробудження може нашкодити йому.

"Йому набагато шкідливіше, якщо він прокидається серед зими, адже тоді він починає нервувати та поводиться трохи агресивніше", — розказав головний інженер Комунального підприємства "Парки та сквери міста Хмельницького" Тарас Панасюк.

Ведмідь, скріншот із відео
Ведмідь, скріншот із відео

Варто зазначити, що у Хмельницькому реабілітаційному центрі для диких тварин живе два карпатських бурих ведмеді. Ці ведмеді — колишні циркові тварини, тому не звикли спати взимку.

Нагадаємо, що на Львівщині звільнили ведмедя, над яким знущалися 12 років. Повідомляється, що звільнили ведмедя Михайла, якого 12 років утримували на території готельно-ресторанного комплексу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі судитимуть шкуродера, який угробив таксу

Також, "Знай.uа" писав, що "Єгипетський злодій" позбавив харків'ян врожаю капусти