В п'ятницю ввечері, 15 січня, у Красилові двоє чоловіків провалиися під кригу. Рятувальників викликали випадкові перехожі, які стали свідками НП.

Один чоловік опинився в 10 метрах від берега, інший - у 15. Узявши надувний човен та рятувальну мотузку, ДСНС-ники витягли двох хмельничан 1988 та 1995 року народження з води.

"Першого доставили в Красилівському ЦРЛ, а ось 25-річного хлопця медики і рятувальники намагалися повернути до життя, проводячи реанімаційні заходи. На жаль, вони не дали результату - чоловік загинув", - повідомили рятувальники та зазначили, що на момент інциденту товщина льоду на річці сягала 3 сантиметрів.

Тим часом в Харківській області під час снігопаду чоловік зламав гомілку і ледь не замерз на смерть в лісі. Таким чином, повідомляється, що в Харківській області медики врятували життя чоловікові, який зламав гомілку під час снігопаду в лісі. Сталося це в середу, 13 грудня в селі Волобуївка екстрена медична допомога потрібна була чоловікові, який йшов через ліс на зупинку автобуса. Він впав і зламав нижню третину гомілки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові рибалка пішов під лід разом з вудкою, лікарі рятують життя. На Немишлянському кар'єрі рибалка провалився під лід. Не встигла Річка покритися льодом, як туди вже набігли любителі риби.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові жінці в квартиру закинули дві пляшки, в яких була запальна суміш. В результаті, цей вогонь пошкодив меблі, але, ніхто з мешканців на щастя, ніхто з людей, які перебували в приміщенні - не постраждав.

Також Знай.иа писав, що у Харкові мати-екстремалка затягла дитину на тонкий лід. Одне будь-яке незручне рух, і вони обидва могли опинитися під льодом.