У Хмельницькому реабілітаційному центрі для диких тварин вперше взимку народились бурі ведмежата. Щасливими батьками стали ведмедиця Даша та ведмідь Пафнутій.

"В нас така новина сталася, десь в обід наша дівчинка дала вже потомство", - розповів директор реабілітаційного центру для диких тварин Сергій Пальохін, передає Суспільне, - "Скільки ми не знаєм точно, але по звукам, що там роздаються, десь може два ведмежатка народилося".

Наразі молода матуся нікого до себе не підпускає: ні працівників центру, ні татуся. За тиждень новонароджених малюків огляне ветеринар. Карпатських бурих ведмедів у реабілітаційний центр передали циркові артисти. За всі роки перебування тут ні Даша, на Пафнутій жодного разу не впадали у сплячку.

Тим часом на Львівщині звільнили ведмедя, над яким знущалися 12 років. Повідомляється, що на Львівщині звільнили ведмедя Михайла, якого 12 років утримували на території готельно-ресторанного комплексу Шепільська в жахливих умовах. Власники тварини постійно обманювали відвідувачів і говорили про те, що з ним добре поводяться. Насправді ведмедя тримали в крихітному вольєрі і всіляко над ним знущалися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що у зоні відчуження засікли стадо здичавілих корівок

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі судитимуть шкуродера, який угробив таксу

Також, "Знай.uа" писав, що "Єгипетський злодій" позбавив харків'ян врожаю капусти