Стало відомо про те, що в Хмільником планують перетворити залізничний вокзал в торговий центр. Подробиці такого резонансного рішення.

Таким чином, повідомляється, що про це заявив голова правління АТ «Укрзалізниця» Володимир Жмак. Він каже, що є великий проект стосовно швидкісного руху поїздів, приблизно до 300-350 кілометрів на годину. Їздитимуть потяги в напрямку Київ-Львів, Київ-Харків, Київ-Одеса.

Першим кроком для того, щоб реалізувати даний тариф повинна відбутися концесія вокзалів, а точніше передача в тимчасове використання іншим державам, іноземним фірмам, або ж приватним особам.

Це дозволяє перетворити їх на великі торгові центри, це більше не будуть просто зали для очікування поїздів.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Подібним прикладом скористалися багато європейських країн, і всі дуже задоволені.

Нагадаємо, на Хмельниччині "Золоті ручки" спустошили залізницю, нахабство зашкалює: ось куди воно зникає

На перегоні "Ярмолинці-Дунаївці" машиніст разом з помічником і ще трьома спільниками планували, як непомітно злити близько 900 літрів дизельного палива з локомотива.

Як повідомляв "Знай.ua", львів'янка показала, як порушують карантин у поїзді: "Ніс стирчить над маскою, ні краплі совісті"

"Знай.ua" писав, львів'яни показали горе-реконструкцію біля вокзалу, стоять в пробках годинами: "горіть в пеклі"

Про це в спільноті "Львів без заторів" у соціальній мережі фейсбук написав львів'янин ігор Харачко