В неділю, 24 січня, у Хмельницькому до служби порятунку звернулися перелякані батьки, чия дитина опинилася зачиненою у квартирі.

Двері захлопнулися, і без ключів ззовні їх не відкрити. Проблема у тому, що дитина маленька і не може сама відкрити батькам двері. Плюс до того, у квартирі ввімкнено газову плиту. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС Хмельницької області.

"За допомогою бензорізу бійці ДСНС відчинили двері до квартири, де й виявили малюка цілим і неушкодженим. Батьки щиро подякували надзвичайникам за надану допомогу та порятунок своєї дитини", - йдеться в повідовленні.

Раніше в Шепетівці, що на Хмельниччині, пенсіонерка ледь не задубіла на власному ж балконі. До Служби порятунку надійшов дзвінок, що на вулиці Героїв Небесної Сотні потрібна допомога по відкриванню дверей на балконі. Справа в тому, що пенсіонерка, яка проживає в квартирі, мала необережність закритися, і не змогла вийти. Вдома нікого не було, а на балконі досить прохолодно, так як на вулиці не травень місяць.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що під Одесою бурхливе море поглинуло 16-річного героя: "рятував друзів..." Під Одесою в морі потонув шістнадцятирічний підліток. Намагався врятувати інших.

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "кішка винна" У Харкові на набережній дівчина на автомобілі KIA знесла на великій швидкості огорожу і опинилася у воді.

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі дитина впала в колодязь-задихалася і відчайдушно боровся за життя: "я тут, матуся!"