Складнощі навчання під час карантину та дистанційки відчула на собі маленька мешканка Хмельниччини, коли без інтернету неможливо було прослухати урок.

Так, дівчинка, що мешкає на Кам'янеччині, не має вдома інтернету, тож проходила уроки у місцевому відділку поліції. А почалося все з того, що педагоги звернулися до поліцейського офіцера Колибаївської об’єднаної територіальної громади Дмитра Ільїна та повідомили, що одна з учениць не приступила до онлайн-навчання.

"Оскільки сім’я дівчинки жила неподалік від поліцейської станції, Дмитро одразу ж навідався до них, щоб з’ясувати, в чому причина. Як з’ясувалось, у будинку просто не було інтернету", – розповіли у відомстві. Чоловік одразу знайшов вихід с ситуції, запропонувавши школярці проходити до відділку поліції та слухати уроки тут. У себе на станції він обладнав для дівчинки навчальне місце.

У поліції запевнили, що школярка наздогнала пропущений освітній матеріал і закінчила двотижневе дистанційне навчання "без хвостів".

фото: поліція Хмельницької області

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим часом прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захистити всіх нас і території від путінських окупантів. Публікація починається з заголовка "Вогонь війни загартовує душі" та інформації про те, що черкащанин Ігор спочатку міг стати пожежником і рятувати людей від вогню, але вже п'ятий рік рятує українців від війни.

Нагадаємо, воїн ЗСУ Арсен на 8 день в зоні ООС отримав поранення, але не здався: кинув все заради служби в армії

Як повідомляв "Знай.ua", сержант "добрий" пішов захищати Україну, коли відібрали "найцінніше": "Не всі виявилися патріотами"

Знай.ua писав, хоробра Українка вирушила на Донбас, не вагаючись ні секунди: "Переможемо і виженемо ворога".