У Хмельницькому підлітки знайшли собі нову розвагу та подарували головний біль комунальникам. Заради сміху хлопці вирішили перекинути металевий бак для сміття та спустити його з гори.

Судячи з голосів на записі, одного з учасників звуть Даня. Відео, зроблене користувачем @ihattedanya, публікує спільнота Хмельницький LIVE на своїй сторінці в Instagram.

"Локдаун руйнує нейронні зв'язки. Парк Чекмана, ніч, сміттєвий контейнер та @ihattedanya . Результат такого поєднання на відео", - йдеться в дописі.

Тим часом в Чернівцях неадекват накинувся на перехожу посеред людної вулиці і несподівано почав лупцювати. Коли набридло, перемкнув увагу на дівчинку, що проходила повз. "Мою 74-ну маму побив психічно хворий хлопець, на вигляд 15 років, невеличкого зросту, більше мама не пам ятає. Це сталося на тротуарї , було людно. Мама вийшла за хлібом .Ні з того ,ні з чого почав бити в груди, потім перемкнувся на якусь бідолашну дівчинку".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, на Закарпатті неадеквати з битами влаштували "судну ніч" водіям: "Гальмуй!"