Півтора десятка озброєних битами і металевими прутами людей влаштували розбірки у центрі Кам'янець-Подільського у неділю, 24 січня. Аби розборонити дебоширів, знадобилося майже 20 правоохоронців.

Про це повідомили у районному управлінні Кам'янець-Подільської поліції. Конфлікт стався біля кафе на проспекті Грушевського.

"Після того, як звернення про інцидент надійшло на лінію "102", всі ближні наряди були негайно направлені на місце події. На відео, яке висвітлили в соцмережах громадяни, видно лише частину подій, які відбувались, тому дехто вбачає неналежне реагування поліції. На місце прибуло близько 20 працівників поліції та Національної гвардії, які припинили конфлікт", – йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що не отримали жодної заяви від людей, які могли бути потерпілими у цій історії.

"Осіб, які брали участь в конфлікті, встановлено. Це жителі Закарпаття, які тимчасово проживають в Кам’янці-Подільському", – зазначили поліцейські.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Львові банда "золотих ручок" в масках напали на чоловіка, у якого є очі:" вони грабують!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» По Львову носиться банда золотих ручок, будьте насторожі: "чого кричиш, тебе грабують?"