Стало відомо про те, що котам які заважає роботі Хмельницької АЕС шукають нове житло. Чи вдасться їм переїхати.

Таким чином, повідомляється, що в Хмельницькій атомній електростанції шукають будинок для котів, які в холодну пору року стали часто з'являтися не на підприємстві, і можуть завдати серйозної небезпеки.

Про це розповів сам начальник служби нагляду та пожежної безпеки Сергій Санхнюк.

Кіт, фото: Ірина Опанасюк
Кіт, фото: Ірина Опанасюк

Він повідомляє, що на атомній станції діють заходи щодо забезпечення потрапляння сторонніх предметів в різне обладнання, а це може вмить вивести обладнання, і воно перестане працювати раз і назавжди.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Одними з таких "шкідників" є коти. Як тільки холоднішає - вони відразу шукають доя себе притулок, і пролазять куди тільки зможуть.

Подальше їх поведінка непередбачувано, тварини можуть спровокувати навіть коротке замикання.

Таке вже якось сталося в грудні 2018 року, коли кота знайшли в трансформаторі.

Нагадаємо, чоловік врятував цуценят у покинутому будинку, тепер вони-зірки TikTok.

Чоловік напоїв їх молоком, погодував і вирішив сам знайти їм господарів за допомогою соцмереж. Він зняв з одним цуценям відео і виклав його в TikTok: "У мене вже був подібний досвід, я так п'ятьох кошенят роздав. Вирішив, що і цього разу може вийти".

Як повідомляв портал Знай, хлопець пригрів ласкавого цуценя тигро-собаки

Хлопець на одній зі станцій метро купив дивного і милого цуценя. Пес був весь в смужках, як тигреня, мабуть це і зіграло на рішенні хлопця.

Також Знай писав, у Запоріжжі нелюди покинули трьох цуценят напризволяще

Детальніше про це розповідає Запорізький Ботанічний сад в Facebook.