Обрізка дерев в одному з парку Хмельницького принесла збитки не тільки навколишньому середовищу, а й державі – розмір збитків склав понад 180 тисяч гривень.

Детальніше про це розповіла місцева мешканка Афіна Черкезова на своїй сторінці в Facebook.

У парку Чекмана, що в Хмельницькому, співробітники комунальних служб провели обрізку дерев, що викликало громадське обурення. Місцева мешканка Афіна Черкезова не змогла спокійно дивитися на" вбивство " дерев у найбільшому парку міста, тому звернулася за допомогою до Державної екологічної інспекції зі скаргою.

Через кілька тижнів після звернення Афіни в ГЕІ дали відповідь: інспекція визнала таку обрізку дерев неприпустимою і шкідливою для дерев. Сума збитків від такої "турботи" склала 182 тисячі 328 гривень. Крім цього, матеріали перевірки були направлені в Хмельницьку обласну прокуратуру, щоб притягнути відповідальних за це до відповідальності.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Раніше в службі повідомили, що навесні буде проведена ще одна перевірка, щоб підтвердити, що кронування дерев було зроблено неправильно і призвело до їх загибелі.

Відповідь ГЕІ / фото: Афіна Черкезова
Відповідь ГЕІ / фото: Афіна Черкезова

Пост Афіни Черкезової в Facebook / скріншот
Пост Афіни Черкезової в Facebook / скріншот

Нагадаємо, що у Хмельницькому на вулиці Інститутській чоловік раптово знепритомнів прямо посеред проїжджої частини.

Як повідомляв портал Знай.иа, хмельничани в рукавичках загубили ніс комунальникам Симчишина: чистота!

Також Знай.иа писав, що українцям показали злочини чудовиська з вовчою пащею.