В понеділок, 1 лютого, в селі Залісся, що на Хмельниччині, чоловік прийшов до колишньої дружини із сокирою в руках.

Наадекват почав погрожувати жінці, а потім розбив тією ж сокирою вікно в її машині та вкинув у салон запалений сірник, від чого автівка вмиь загорілась. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької поліції.

Коли перелякана хмельничанка зачинилась у середині будинку, зловмисник оскаженів ще більше та почав гамселити сокирою по вікнах і дверях.

"На виклик потерпілої оперативно прибули пожежники та поліцейські. Працівники ДСНС загасили автомобіль. На щастя, вогонь не встиг перекинутись на прилеглі споруди. Правоохоронці затримали зловмисника на місці події. Чоловік перебував у стані сп’яніння. Перевірка показала 1,3 проміле алкоголю в крові", - повідомили правоохоронці.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як виявилося пізніше, раніше чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за нанесення побоїв. Минулого листопада вн вийшов із в'язниці. Тепер хмельницькому Отелло загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві розлючений Отелло понівечив обличчя суперника ключем - "Люблю твою колишню!"

Як повідомляв портал "Знай.uа", під вікнами Шмигаля затримали озброєного чоловіка в кожусі - "А будьонівку не знайшли?"

Також, "Знай.uа" писав, у Тернополі псих розстріляв дітей у шкільному дворі: "Більше 30 поранень"