У Хмельницькому від ускладнень коронавірусу рятують виховательку дитсадка №5 "Соловейко" Мазур Наталію Володимирівну: в жінки уражено 90% легенів.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила Люда Бєлан - мама одного з вихованців.

"Любі друзі та знайомі. Просимо не пройти повз і будемо вдячні за будь-яку допомогу з вашого боку (молитва, кошти, розповсюдження інформації тощо). COVID не пройшов повз Мазур Наталію Володимирівну, вихователя 5 садочку, група 6, де навчається наша донька.

фото: Facebook \\ Люда Бєлан

На сьогоднішній день вона знаходиться в реанімаційному відділенні Хмельницької інфекційної лікарні у край важкому стані, ураження легень на 90%, приєднався міокардит. Лікування та підтримка потребує значних коштів для сім‘ї Наталії Володимирівни. Боротьба ведеться на хвилини. Будемо вдячні за вашу підтримку для цієї сім‘ї. Молімося за життя!", - написала жінка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

скріншот: Facebook \\ Люда Бєлан

Раніше стало відомо, що 18-річному підлітку з Києва терміново потрібна допомога. У дівчини серйозний діагноз, а лікування коштує захмарних грошей. Перший раз Тетяні і 17-річній дочці вдалося перемогти хворобу, проте, вже через рік у неї стався рецидив, І тепер сім'ю чекає знову боротьба з діагнозом, знову відбуватися всі випробування за новою.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що у Львові лікарі подарували життя трьом пацієнтам завдяки одному донору, який помер від інсульту.

Також Знай писав, що мама хороброї дівчинки Лілії звернулася до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти її доньці перемогти хворобу.

Нещодавно Знай передавав, що маленька Вікуся потрапила в реанімацію після раптового порушення електролітного балансу крові.