На Хмельниччині в селі Ставчинці привезли Зарваницьку ікону Матері Божої, яка згодом врятувала людське життя. 48-річна Зінаїда Сокальська, як і багато місцевих мешканців, прийшла до церкви поклонитися чудотворному образу, і попросила для себе виздоровлення від недугу: 12 років тому в жінки діагностували розсіяний склероз.

Хвороба дуже ускладнила життя Зінаїди, навіть кілька кроків з паличкою були для хмельничанки важкою працею, пише proskuriv. Помолившись, жінка поверталася додому, а допомогти їй мала сусідка, яка для цього навіть знайшла машину. Та, як виявилося, допомоги Зінаїда вже не потребувала.

Без сторонньої допомоги жінка вийшла з храму та, несучи палицю перед собою, швидкою ходою не пройшла, а пролетіла до свого будинку всі 800 метрів. Свідками цього стало багато односельців, які також поверталися з церковної служби.

Мене ніби хтось підштовхнув встати та йти. Зазвичай, я й кроку без опори ступити не можу, а тут йшла, ніби в молоді роки, не чуючи землі під ногами. Коли зайшла в хату, то в ногах відчула легесенькі поколювання, ніби мурашки бігають. Трохи відпочила й одразу ж подалася до сусідки ділитися радістю”, — розповідає Зінаїда Іванівна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Наступні два дні вона знову приходила молитися до чудотворної ікони, а чутка про її дивовижне зцілення після багаторічної хвороби, якій не могли зарадити медики, миттю облетіла всі сусідні села.

Нагадаємо, що тернопільська вчителька засудила школяра за булінг: "Кричав і лаявся матом"

Як повідомляв портал "Знай.uа", школярок роблять винними в насильстві над ними: "Спровокувала"

Також, "Знай.uа" писав, вчительку та вдову героя АТО зацькували через українську мову: "Примушує дітей..."