Мер Хмельницького Олександр Симчишин став одним з претендів на щорічну премію "Людина року".

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомляє спільнота Хмельницький LIVE.

"Симчишин потрапив у трійку лауреатів конкурсу "Людина року". За звання "Людина року-2020" в номінації "Міський голова року" (великих міст) Олександр Сергійович побореться з Віталієм Кличко та Богданом Андріївим (Ужгород). У лауреатському переліку представлені 13 регіонів України. Переможців оголосять наприкінці травня", - йдеться в повідомленні.

Раніше поблизу Хмельницької мерії облили зеленкою підприємця, який оголосив про створення фейкової міськради. У Хмельницькому власника розважального клубу "СВ" Віктора Вікарчука активісти і ветерани російсько-української війни облили зеленкою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік загинув страшною смертю в лісі - впало і розчавило. Правоохоронці встановили, що 48-річний житель цього села займався заготівлею дров. Він в лісі пиляв деревину. Одне з дерев було раніше пошкоджено ураганом і частково вирвано з землі.