У Хмельницькому відомий блогер, що має багатомільйонну аудиторію, вирішив начхати на карантинні обмеження і влаштувати зустріс із підписниками. На своїй сторінці в Instagram блогер Томаш Курдявий анонсував місце та час зустрічі.

Відео "ковідної тусовки" виклали на Facebook-сторінці спільноти Хмельницький LIVE.

"На зустріч з блогером прийшли близько сотні хмельничан. Нагадаємо, з 25 січня в Україні заборонено проводити масові заходи за участю понад 20 людей", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві невідомі спалили автомобіль, який належить Владу Антонову -журналісту і адміну спільноти dtp.kiev.ua. За словами самого Антонова, паліїв було двоє. Один з них госпіталізований у важкому стані, а другому вдалося втекти – його розшукують поліцейські. «Я щиро сподіваюся, що вони знайдуть його раніше, ніж наш загін благих трендів», - додав власник авто.

Нагадаємо, що українців тероризує банда неадекватів, тримають у страху ціле місто: застрелили просто на вулиці

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові двірник ледь не злетів у повітря під час прибирання: "Граната замість сміття"

Також, "Знай.uа" писав, що моторошна смерть відомого бізнесмена приголомшила Україну: зірвали чеку з гранати і...