У середу, 17 лютого, в селі Михнів Ізяславської міської територіальної громади 100-річний ювілей святкувала Марія Йосипівна Бондарчук.

Привітати легендарну хмельничанку прийшли багаточисельні родичі - діти, онуки, праонуки та односельці.

Всього зазнала Марія Йосипівна на своєму віку. З дитинства важко працювала, пережила колективізацію, Голодомор, Другу світову війну, довелось відбудовувати народне господарство. Все життя провела у місцевому колгоспі на різних роботах та у рільничій бригаді. Але ніколи не полишала її впевненість у тому, що заживе її родина заможно, що буде тішитися на схилі літ онуками і правнуками.

Також в Шепетівці, що на Хмельниччині, довгожителька святкує свій ювілей. Надії Остаповні виповнилося 100 років. Таким чином, повідомляється, що відзначила свої сто років жінка в середу, 20 січня. У цей прекрасний день вона отримала численні привітання від родичів, а також від самої заступниці міського голови Галини Безкоровайної.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Жінка була дуже рада тому, що про неї не забули і прийшли привітати додому.

Нагадаємо, на Львівщині довгожитель відсвяткував 100-річний ювілей: "мрію дожити до 110"

Як повідомляв портал "Знай.uа", 100-річна закарпатка пережила Сталіна і Гітлера і посміхнулася українцям: "Молитва і добрі справи"

Також, "Знай.uа" писав, що чернівчанка відсвяткувала столітній ювілей-пережила дві війни і бачила зміну епох