У неділю ввечері, 21 лютого, вийшов 5 випуск вокального шоу "Голос країни", куди спробувати удачу прийшла хмельничанка Яна Загоруйко.

Дівчина, що сама пише пісні, часто чула, що їй варто вийти на велику сцену. Яна не любить підбори, макіяж та займається захистом прав ЛГБТ-спільноти. На ефір хмельничанка приготувала пісню "Цвіте терен".

На неймовірний спів Яни обернулася Тіна Кароль, цим самим забезпечивши учасниці перехід до наступного етапу конкурсу. Втім, сподобалася дівчина й іншим суддям: і Олег Вінник, і Монатік, і Надя Дорофєєва з насолодою слухали Яну.

Минулого тижня унікальний учасник прийшов на проєкт "Голос країни" і своїм співом підкорив суддів. Тіна Кароль, Дмитро Монатик, Олег Винник та Надя Дорофеєва з захопленням слухали його виступ.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, найпереробленіша пацанка Покрищук у напівпрозорому вбранні зібралась втекти: "Зникну". Анастасію Покрищук називають однією з "найпереробленіших" красунь

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злату Огнєвіч закували в кайданки і посадили на ланцюг: хотіла потрапити у казку. Злата Огнєвіч мріяла потрапити у казку

Також "Знай.ua" писав, що фаворитка Ляшка помчала на побачення в купальнику: "Прийшов...". Злата Огнєвіч поділилася особистими міркуваннями про любов.