Екстремальні розваги на Південному Бузі - не новина для мешканців Хмельниччини. Тут регулярно вигадують нові й нові способи розважатися на замерзлій кризі. Один з місцевих, наприклад, вирішив використати частину Південного Бугу як трасу для перегонів.

Осідлавши квадроцикл, чоловік виїхав на річку і промчав по засніженій "трасі" з усмішкою та вітерцем.

Тим часом містяни облаштували на березі глядацькі місця, які також використовують рибалки. Доволі оригінальні, як для зими.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Нещодавно у Хмельницькому любителі екстремальної їзди вирішили покуражитися на міській парковці біля гіпермаркету Епіцентр. Чи варто казати, що подібними забавками дрифтери створювали аварійні ситуації, наражаючи себе та інших на смертельну небезпеку?

Тим часом у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи? Київ, перехрестя Паньківської та Жилянської», - зазначили автори повідомлення.

"Проходиш повз і випадково ламаєш дзеркала", "Так там відвідувачі ресторану весь час так паркуються», «Але ніхто не зможе відповісти, хто з них приїхав пізніше і перегородив до цього цілком просторий прохід, навіть для людей з маленькими головами», - вважають деякі.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа