Всі ми любимо смачно поїсти з ранку, але не хочемо довго готувати сніданок. Сьогодні пропонуємо вам дуже простий рецепт, за яким можна приготувати всього за 10 хвилин - ледачий хачапурі.

Такий смачний і швидкий сніданок обов'язково сподобається всім. Хачапурі виходять м'якими ніжними з яскравим сирним смаком.

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 0,5 склянки кефіру;
  • 0,5 чайної ложки соди;
  • щіпка солі;
  • 150 гр сиру;
  • 5 столових ложок борошна;
  • вершкове масло - для змазування хачапурі.

Приготування:

Популярні новини зараз
Екстрасенс Макс Гордєєв попередив про можливість повторного наступу окупантів на Харків: "Тримайтеся" Ціни на гречку досягли сезонного мінімуму: які цінники на полицях магазинів Чи буде Україна переходити на зимовий час у жовтні: громадянам пояснили, чи зміниться щось у 2022 році Найпотужніший екстрасенс Хаял Алекперов назвав дату кінця війни в Україні: "Я не Бог, але..."
Показати ще

1. Кефір налити в глибоку миску.

2. Додати соду і дрібку солі. Все гарненько перемішати.

3. Після в ту ж миску вбити яйця і просіяти необхідну кількість борошна.

4. Сир натерти на крупній тертці і додати в миску.

5. Все гарненько перемішати. Тісто має вийти як на оладки.

6. Сковороду з антипригарним покриттям ставимо на вогонь і добре розігріваємо.

7. Змащуємо сковороду невеликою кількістю рослинного масла.

8. Все тісто відправити на сковороду і накрити кришкою.

9. Прожарювати на середньому вогні протягом п'яти хвилин.

10. Акуратно, за допомогою лопаточок перевернути вийшла коржик.

11. Закрити сковороду кришкою і протримати на середньому вогні буквально дві хвилинки.

Ну ось, смачний сніданок для всієї родини готовий!

Перекладіть ледачий хачапурі зі сковороди на красиву тарілочку і подайте на стіл. Перед подачею можна зверху змастити шматочком вершкового масла.

Нагадаємо, сирні млинці смачніше хачапурі - готуємо легку закуску на кожен день

Як повідомляє портал Знай.ua, ароматні хачапурі з бринзою і зеленню нагодують саму голодну сім'ю

Також Знай.ua писав про Хачапурі по-аджарськи з яйцем - готуємо найсмачнішу страву Грузії у себе на кухні