Колишній чоловік відомої української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу після скандального розлучення знайшов собі нову кохану. Обраницею турка стала киянка Лілія, яка працює візажисткою і виховує маленьку доньку.

Красуня часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram фотографіями з особистого життя і показує, як проводить час і відпочиває з Муратом.

Цього разу Лілія розмістила на своїй сторінці в соцмережі новий знімок, на якому престала в новому образі. Так, дівчина Мурата приміряла перуку світлого відтінку і зізналася, що думає перефарбуватися в блондинку.

"Може в блондинку? 🤣" - підписала знімок дівчина Мурата.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Красу ні чим не зіпсувати ❤️😍", "Неееее 😗😙 брюнетка 🔥🔥🔥", "І так і так добре 😍", "Схожа на співачку Дуа Ліпа 🔥🔥🔥", - зазначили в коментарях під постом її передплатники.

дівчина Мурата Налчаджіоглу, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що нова дівчина Мурата Налчаджіоглу пішла на крайнощі, щоб утримати колишнього Ані Лорак. Лілія похвалилася в соцмережі новою зачіскою.

Нагадаємо, кохана колишнього Лорак розповіла все про свого спонсора: робить це на ніч.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній Лорак перестав ховати коханку: тепер у Мурата "все серйозно".

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак знайшла 9-річній доньці заміну батька: "Став частиною сім'ї".