Астролог Влад Росс в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай24" розповів, коли закінчиться пандемія коронавірусу COVID-19 в Україні.

"Восени я припускаю, що буде ще одна хвиля. Потім ще буде невелика хвиля навесні 2022 року, і я бачу, що влітку 2022 року ми всі познімаємо маски, вже будемо ходити і в метро, ​​магазини, на свята, на футбол — всі будемо ходити без масок. Нам ще залишається помучитися трохи", - сказав Влад Росс.

Він зазначив, що в Росію з запізненням прийшов штам коронавірусу "Дельта", тому там зараз складна епідемічна ситуація.

"Тому що коли в нашій країні вирував коронавірус, було незрозуміло, який був вид цього коронавірусу. Говорили англійський. Швидше за все, це була суміш англійського та "Дельта". Тому що зараз в Британії найбільше виявляється навіть не англійського штаму, а саме індійського "Дельта". Тому, можливо Україна вже перехворіла і має вже якийсь імунітет проти "Дельти". А ось в Росії точно не було", - додав Росс.

За його словами, два місяці тому журналістка Ольга Скабеєва на каналі "Росія-1" сміялася з епідситуації в Україні і запевняла, що у них все добре.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Зараз все перейшло на схід. Навіть якщо дивитися з точки зору як поширювався коронавірус в нашій країні, він йшов поступово із заходу на схід. Зараз найостанніші області, в яких була пандемія, це Дніпропетровськ, Харків, Луганськ, ось туди ось йшло", - підкреслив астролог.

Як повідомляв Знай.ua, COVID-19 в Україні "потух" до декількох сотень, рекорди в минулому.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що глава МОЗ, після палких поцілунків з помічницею, втратив посаду: "Дуже шкодую...".