На Салтівці затримали харків’янина, який протягом цілого місяця крав ковбасу в місцевому супермаркеті, повідомляє портал “Город Х”.

Чоловік зайшов до супермаркету, заховав під кофтиною палку “Московської” ковбаси та вийшов. Відчувши безкарність, повернувся за тиждень та вкрав ще одну палку ковбаси. Згодом крадій став відвідувати магазин частіше — раз на 3-4 дні. Але під час одного такого “рейду” його затримала охорона магазину.

Київський районний суд присудив любителю ковбаси один рік ув’язнення умовно.

Нагадуємо, що нещодавно для мешканця Харкова похід до магазину завершився бійкою та штрафом.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що в одному з харківських супермаркетів експедитор попався на крадіжці упаковки цукерок.

Також “Знай.ua” розповідав про те, що у Харкові затримали провізора однієї з аптек, яка відпускала наркотичні засоби без рецепту.