У Харкові чоловік зарізав власну матір.

Вбивцею виявився 37-річний житель Немишлянского району. Повідомлення про подію, що сталася в одній з квартир на вулиці Танкопія, надійшло в поліцію 15 березня близько двох годин ночі. Про це повідомили в прес-службі поліції в Харківській області.

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. Як вдалося з'ясувати,то 37-річний чоловік знаходився вдома зі своєю 58-річною матір'ю. Між ними виник конфлікт. У результаті побутової сварки зловмисник завдав матері удар ножем у область грудної клітини. Від отриманих травм жінка померла. Речові докази були вилучені.

фото з місця злочину, джерело Національна поліція
фото з місця злочину, джерело Національна поліція

Слідчим відділом інформації внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зараз зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві з Дніпра виловили понівечене тіло, розрубане навпіл - відео не для людей зі слабкими нервами

Як повідомляє портал «Знай.ua» Всадив ніж 50 разів - вбивця молодий тату-майстра з Тернополя почув вердикт суду

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові озвірілий Ромео всадив в улюблену ніж замість букета на 8 березня