На Харківщині місцеві жителі розповіли, що жінка, яку підозрюють у жорстокому вбивстві 13-річної дочки, раніше зловживала алкогольними напоями.

Про це говорять мешканці Подворок, де живе сім'я, передає "NewsRoom".

В Подворках на вулиці Кооперативна розташований будинок, де жила 38-річна Тетяна з братом і 13-річною дочкою. Зараз сюди близько підійти не можна, адже все огороджено сигнальною стрічкою. На землі видніються сліди крові, які тягнуться через всю вулицю.

Фото: NewsRoom


"Раніше вона пила, сильно, коли ще дитини не було. Зараз я її п'яною не бачила. Минулого місяця зустрілися з нею на вулиці, виглядала нормально. Хоча ми ж не знаємо, що у них там вдома творилося", - розповідає місцева мешканка Марина.

Місцеві жителі розповіли, що тут Тетяна проживала разом з донькою і глухонімим братом. Іншого її брата вбили кілька років тому, а інші члени сім'ї не занадто часто навідувалися до них в гості.

За попередніми даними, жінка раніше перебувала у шлюбі, однак колишній чоловік не проживав з сім'єю. Обезголовлене тіло дівчинки знайшов брат Тетяни, якого згодом за допомогою сурдоперекладача допитувала поліція.

Фото: NewsRoom


"На обліках вона не перебувала. Слідство встановлює, жінка зловживала алкоголем або наркотиками. Є достатньо підстав підозрювати її у скоєнні цього злочину", - розповів заступник начальника відділу слідчого управління "главку" Антон Санкін.

За вчинене жінці загрожує довічне ув'язнення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше Поліція просить допомоги у упізнання тіла чоловіка знайшли в Києві в сміттєвому мішку

Як повідомляє портал "Знай.ua" Дідусь-канібал викрав чоловіка, який порушив самоізоляцію, і з'їв його

Також "Знай.ua" писав, що Під Львовом наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків, - "забили бітами і підпалили"