ІНСТРУКЦІЯ МОЗ

ІНСТРУКЦІЯ

для застосування препарату

Опис та дія:

Шипшина є джерелом вітаміну С, крім цього багата каротиноїдами, вітамінами Р, К, В2 та Е.

Горобина черноплідна — основне джерело вітаміну Р. ЇЇ плоди також містять велику кількість вітамінів А, С, Е, РР, групи В, макро- і мікроелементи (фтор, йод, мідь, залізо, цинк, бор).

Обліпиха багата на вітаміни В1, В2, В6, В15, Р, К, і Е, каротиноїди, фолієву кислоту, макро- і мікро-елементи (натрій, магній, кремній, залізо, алюміній, кальцій).

М’ята перцева є унікальним джерелом вітамінів В1, В2, В3.

Спосіб застосування:

Сироп додавати у воду (100-150 мл) або інші напої (чай, молоко і т.д.) 1–3 рази на день у кількості 1-2 чайні ложки на один прийом.

Застереження щодо застосування:

Підвищена чутливість до компонентів продукту, цукровий діабет.

Термін придатності:

12 місяців.

Не є лікарським засобом.