Ватажок самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко заявив, що Україна не отримає жодного вагона сировини.

З першого березня ДНР повністю припинила постачати вугілля, вапняк і метали на територію України. Про це повідомляє Donpress. Захарченко вирішив таким чином помститися за повне перекриття транспортного сполучення з Донбасом.

"З 1 числа жоден вагон на територію України не йде. Не ми оголошували блокаду, це були наші дії у відповідь. Ми нічого не будемо продавати - ні вугілля, ні метал, ні вапняк", - заявив Захарченко.

Нагадаємо, бойовик вирішив, що кордони так званої "ДНР" необхідно розширити, щоб не пускати на свої території неугодних громадян.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що ватажок терористів "ЛНР" Ігор Плотницкий пообіцяв Україні, що референдум по приєднанню Луганщини до території Російської Федерації обов'язково відбудеться.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще