Оперативники кримінальної поліції на Київщині зі стріляниною затримали останнього з підозрюваних у жорстокому вбивстві журналіста Василя Сергієнка.

Про це повідомив глава МВС Арсен Аваков на сторінці в Facebook.

"Троє негідників, яких підозрюють в цьому жорстокому злочині, - вже на лаві підсудних, а цей - перебував у розшуку за ст. 146 "Викрадення людини" і ретельно приховувався", - зазначив Аваков.

Фото: Facebook.

Міністр поділився подробицями спецоперації з затримання злочинця, якого довго вистежували та врешті спіймали у Васильківському районі під Києвом.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Під час затримання підозрюваний Н. хотів втекти на автомобілі, протаранив машину поліції, спецназівці застосували зброю, прострелили колеса і зловили пройдисвіта, який був до того ж озброєний пістолетом", - додав міністр.

Аваков нагадав, як Героя України, активіста-майданівця, відомого своїми антикорупційними розслідуваннями Василя Сергієнка група осіб викрала з його будинку у Корсунь-Шевченківському, катували та вбили, тіло журналіста закопали у лісі.

Глава МВС опублікував кілька знімків зі спецоперації.

Фото: Facebook.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", на Київщині спалили автівку відомої активістки Валентини Аксьонової.