В Росії протягом дуже довгого періоду затишшя почав з'являтися такий пласт населення, який не готовий йти на жертви заради агресивної політики російського президента Володимира Путіна.

Про це повідомив блогер та політичний аналітик Карл Волох у Facebook. Він зазначив, що російський соціум не готовий платити високу ціну за імперіалістичні плани господаря Кремля Володимира Путіна. До такого висновку аналітик дійшов після заяви російського опозиціонера Олексія Навального.

В ній політик зазначив, що за його президентства Росія виконає всі зобов'язання згідно з Мінськими домовленостями та передасть під контроль України ділянку кордону на окупованих територіях. Аналітик наголосив, що подібні ініціативи є досить позитивним сигналом.

"А тому, що сама заява Навального свідчить: в Росії з'являється значна маса народу, якого тема імперіалістичної війни більш не гріє та який не готовий платити таку високу ціну за повернення України в імперію", – наголосив блогер.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, російський опозиціонер Олексій Навальний анонсував масштабні антикорупційні мітинг по всій Росії, але сам не зміг на них прийти, оскільки його арештували на виході з будинку.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще