Британська сенсація Адель не змогла залишитися осторонь від трагедії у Лондоні.

Щойно співачка дізналася про жахливу пожежу в хмарочосі Grenfell Tower, вона примчала на місце подій і запропонувала свою допомогу.

29-річна виконавиця глибоко перейнялася співчуттям до жертв нещасного випадку. Вона обіймала постраждалих і питала, що може зробити для них.

Адель не змогла стримати сліз, слухаючи розповідь одного з погорільців. Користувачі мережі опублікували у Twitter кілька знімків артистки.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Вона не пише про це у соцмережах і не сидить вдома, склавши руки. Вона йде і реально допомагає людям", - написала одна з користувачок.

Допомогти жертвам пожежі поспішила й інша британська знаменитість - співачка Ріта Ора. Дівчина приїхала до палаючого будинку і керувала збором одягу і речей першої необхідності для постраждалих, які втратили у вогні все своє майно.

Нагадаємо, 27-поверхова будівля спалахнула в ніч на 14 червня. Через численні порушення будівництва вогонь поширився хмарочосом неймовірно швидко. Мешканці верхніх поверхів опинилися у пастці.

Наразі є офіційна інформація про 12 загиблих. Однак місцева влада стверджує, що називати остаточне число зарано - рятувальники ще не дісталися до важкодоступних ділянок.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", під час пожежі в Лондоні жінка викинула з вікна власну дитину.