Український політичний бомонд зібрався на прийомі надзвичайного і повноважного посла США в Україні Марі Йованович з нагоди Дня незалежності США, який відзначають 4 липня.

В ролі ведучої телебачення на прийомі виступила співачка Руслана – вона брала у всіх політиків та інших зірок інтерв'ю, пише "Наша Рада".

Журналісти відзначають, що двоє з присутніх - лідер фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко та нардеп Юрій Павленко виділялися на фоні натовпу морською засмагою.

Екс-прем'єр Арсеній Яценюк з'явився на прийомі з бородою і розслаблявся за допомогою білого вина в компанії міністра МВС Арсена Авакова і секретаря РНБО Олександра Турчинова.

Вся трійця при цьому налягала на американські закуски. Варто було Руслані підійти з мікрофоном до Яценюка, як він голосно заявив: "О, ні, я інтерв'ю не даю! Я їх на роки вперед надавав, а тепер - все, відпочиваю!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І якщо Яценюку до смаку припало біле вино, то Аваков, навпаки, налягав на червоне вино.

У їх компанії також помітили заступника голови Верховної Ради Ірину Геращенко та журналіста Віталія Портникова.

Тим часом частина запрошених веселилася на верхньому ярусі саду резиденції, де смажили лосося на грилі, подавали пиво і коктейлі.

У дальньому кутку майданчика під шатром кучкувалися військові "віпи", серед яких були помічені глава Міноборони Степан Полторак, глава Генштабу Віктор Муженко та іншої генералітет ВСУ.

Незабаром до них приєднався і голова СБУ Василь Грицак, який перед цим подарував господині вечора розкішний букет квітів.

Також на святі були помічені глава Адміністрації президента Борис Ложкін, спікер Верховної Ради Андрій Парубій, міністр охорони здоров'я Уляна Супрун, міністр науки і освіти Лілія Гриневич, екс-міністр економіки і торгівлі Айварас Абромавічус, зірки шоубізу Святослав Вакарчук, Джамала з чоловіком, Марічка Бурмака та багато інших.

На десерт гостям подали оригінальні торти. Два - у вигляді прапорів США: один з лохини з малиною, другий - щедро накритий смородиною і мастикою. А третій - на йогуртовій основі, покритий шоколадом.

Як повідомляв "Знай.ua", українська співачка Джамала разом із чоловіком відсвяткувала День незалежності США. 4 липня виконавиця відвідала торжество в Американському домі в Києві. Знімками з заходу Джамала поділилася на сторінці в Instagram.