Українські спецслужби тривалий час не помічають суттєвої загрози державі, яка виявилася ще більш небезпечною, ніж російська агресія

Відповідну думку в ефірі "Обозреватель.LIVE" висловив військовий експерт Юрій Колесников.

Він підкреслив, що правоохоронцям слід ретельніше придивитися до дій чеченської діаспори, левова частка якої налаштована "прокадировськи".

За його словами, у зоні ризику можуть опинитися передусім Київ, Дніпро, Одеса, Біла Церква, де функціонують структури таких переселенців.

"Поліція з радістю розриває чеченців, які воювали на нашій стороні, а кадировці у нас роблять, що хочуть. Вони воюють проти нас, вони знущаються над нашими полоненими", - додав Колесников.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Рішенням проблеми, на його думку, слід зайнятися на державному рівні, вжити заходів системної безпеки, враховуючи при цьому можливість провокацій російської сторони.

"У нас дуже багато робиться для захисту режиму і дуже мало для захисту країни", - підсумував він.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий український поет відверто розповів про своє ставлення до Криму.