Сьогодні Microsoft запускає нову програму Windows Bounty, призначену для розширення існуючих програм захисту від помилок в системі безпеки.

Хоча софтверний гігант раніше платив 100 000 доларів за знайдені користувачами помилки в Windows 8.1, компанія заплатить набагато більше за серйозні недоліки Hyper-V в операційних системах Windows 10 або Windows Server.

Microsoft тепер виплатить до 250 000 доларів США за серйозні уразливості Hyper-V, а помилки безпеки у попередніх збірках Microsoft Edge або Windows 10 будуть отримувати до 15 000 доларів. "Безпека завжди змінюється, і ми приділяємо пріоритетну увагу різним типам вразливостей в різні моменти часу", - пояснює представник Microsoft в блозі.

Нова програма Windows Bounty запускається сьогодні. Facebook, Google, Apple, Uber і багато інші технічні компанії пропонують щедру винагороду за знайдені помилки, і вони покликані спонукати користувачів розкривати уразливості, щоб запобігти кібератаки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що фейсбук перейшов в оффлайн.