Надмірне вживання м'яса негативно позначається на гормонах, провокує ракові і серцево-судинні захворювання. Дієтологи розповіли, чим його можна замінити.

Про це повідомляє Cosmo.

Горіх є одним з найважливіших продуктів у раціоні здорової людини. Якщо замінити м'ясо на жменю цілющих плодів, це зменшить ризик передчасної смерті на 17%.

За словами експертів, якщо раз на тиждень вживати ложку арахісового масла або 100 г мигдалю, покращиться робота травного тракту. А 20% заміни раціону зменшить ризик передчасного старіння на 15%.

До речі, горіхи корисні для роботи мозку, підтримують серце і виводять з організму холестерин. Вони мають багатий запас корисних речовин, вітамінів і мінералів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Лікарі вважають, що не обов'язково міняти звичне харчування радикально. Щоб поправити здоров'я, варто додати в раціон більше фруктів, овочів, цільнозернових і бобових, а також горіхів.

Як повідомляв "Знай.uа", дієтолог розповіла, які продукти допоможуть прояснити розум.