Голлівудським красуням на шляху до успіху доводиться жертвувати багато чим - особистим життям, вихідними, сном і здоров'ям. Тоді як одні на піку кар'єри виходять заміж і відчайдушно намагаються поєднувати роботу і виховання дітей, інші роблять вибір на користь руху childfree.

Clutch склав список найвідоміших і найуспішніших представниць шоу-бізнесу, які свідомо відмовилися від народження дитини.

Рене Зельвеггер

Зірка неодноразово зізнавалася, що обожнює сидіти зі своїми племінниками, але абсолютно не прагне завести власних дітей.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Дитина - це добровільне рабство. Материнство ніколи не входило в сферу моїх інтересів. Я хочу бути незалежною і піклуватися тільки про себе".

Хелен Міррен

Акторці вже 72 роки, і вона нітрохи не шкодує, що так і не стала матір'ю. В інтерв'ю вона зізналася, що лише одного разу поплакала з цього приводу - так сильно її зворушив фільм "Батьки".

"Не можна сказати, що я не люблю дітей у глобальному сенсі. Я легко знайшла спільну мову із синами свого чоловіка, але бути матір'ю мені зовсім не хочеться".

Опра Вінфрі

Всесвітньо відома ведуча в юності пережила особисту драму, яка наклала на неї тяжкий відбиток. Будучи ще підлітком, Опра завагітніла, але дитина померла через кілька місяців після народження. Відтоді вона відмовилася від ідеї материнства.

Камерон Діаз

Голлівудська блондинка не соромиться свого небажання заводити дітей. Довгі роки вона лишалася холостячкою, а потім несподівано у 42 роки вийшла заміж. Таблоїди завмерли в очікуванні звістки про вагітність зірки. Але марно.

"У мене прекрасне життя. І іноді мені здається, що воно таке саме тому, що у мене немає дітей. Думаю, жінки бояться говорити про своє небажання народжувати, бо впевнені, що їх засудять. А я не боюся!"

Кім Кетролл

Так само, як і її відома героїня серіалу "Секс у великому місті" Саманта Джонс, Кім ніколи не мріяла про материнство.

"Я зовсім не шкодую, що не стала матір'ю. Я хороша тітонька, і у мене багато друзів із дітьми. Але після роботи я хочу повертатися додому і відпочивати. Єдине, що мене дратує, так це постійний тиск з боку суспільства і необхідність пояснювати оточуючим, чому я зробила такий вибір".

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як виглядали відомі актриси на початку кар'єри.