Один із улюблених моментів на святкування Дня народження, як виявилося, приховує страшну небезпеку. Задування свічок на торті може негативно позначитися на вашому здоров'ї.

Про це повідомляє ТСН.

Під час задування свічок ,на торті збільшується кількість бактерій на ньому в 15 разів. Таких висновків дійшли американські вчені із університету Клемсон. Справа у тому, коли людина задуває свічки, бактерії разом з її слиною потрапляють на торт, який потім з'їдять всі гості. Таким чином, люди ризикують проковтнути небезпечні чужі мікроорганізми.



Проте цю прекрасну традицію навряд чи скасують. Свічки на торті почали задувати ще 250 років тому і не відомо про жодний випадок, щоб хтось серйозно захворів, з’ївши чужі бактерії зі святковим смаколиком.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", для трьохрічного ламантина в зоопарку Сігапура влаштували пишне свято та подарували двометровий торт із водоростей.