«Я її обожнюю!» - це найчастіші слова, які говорили артисти, коли Знай.ua просив їх привітати Народну артистку України і просто загальну улюбленицю Наталю Могилевську з Днем народження.

«Нехай у неї все буде чудово! Міцного здоров'я і коханого чоловіка поруч», - передавали їй свої побажання колеги іменинниці.

Усе найкраще - дітям

Сама ж винуватиця торжества своє особисте свято вже традиційно присвятила роботі.

«Сьогодні, в день народження, я весь день знімаю «Голос діти», - написала Могилевська у себе в соціальній мережі. - Вибачте, якщо не зможу відповісти на всі привітання! Люблю вас".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За словами PR-менеджера виконавиці, зоряну суддю привітали під час зйомок її колеги та керівництво телеканалу.

«Їй подарували торт з цифрою 18 і багато повітряних кульок», - розповіла вона.

Варто додати, що до дітей у співачки дуже трепетне ставлення. Друзі кажуть, що вона давно мріє про дитину, але поки в особистому житті їй не щастить.

«Після другого шлюбу, в який я вклала всі свої сили і душу, я подумала, що, якщо вже у мене не вийшло, то, напевно, питання не в чоловікові, а - в дружині, - розповіла про наболіле Наталя. - І я вирішила, що, поки не стану гарною дружиною, доброю матір'ю, турботливою і доброю своєму чоловікові, я не буду намагатися створити відносини».

Але видно ще не скоро Наталя Могилевська дізнається радість материнства, тому що з її графіком на особисте життя майже не залишається часу.

Після зйомок в шоу «Голос діти» співачка відразу ж візьме участь у старому-новому шоу «Танці з зірками». Як ми пам'ятаємо, в минулий раз саме вона стала переможницею цього телевізійного проекту.

«Вона буде брати участь, як і минулого разу разом з Владом Ямою», - розповіли нам телевізійники.

Сварка - не привід

Цікаву історію про знайомство з Наталею Могилевською розповіла Знай.ua телеведуча і світська левиця Світлана Вольнова. Їх перша зустріч закінчилася великим скандалом.

«Я повинна була брати у неї інтерв'ю в форматі програми« Вольності з Вольнової », - розповіла нам телезірка. - Але коли вона приїхала, то попросила перед початком подивитися питання, які їй будуть задавати. Я ж ніяк не могла піти на це! Адже тоді б я була не я! Наташа сказала, що в іншому випадку піде. Я відмовила - і вона пішла».

Вольнова підкреслила, що вони дуже сильно посварилися і зовсім не спілкувалися.

«Але пізніше Могилевська зламала руку і потрапила до лікарні. Тоді мене попросили з'їздити до неї і помиритися. Я не змогла відмовити, адже все-таки вона була в такому положенні, - продовжила розповідь Світлана. - Ось тоді-то ми у неї в палаті і поговорили по душам. Вона мені розповіла те, що нікому не розповідала. І я це теж досі зберігаю в секреті! Хоча інтерв'ю у нас з нею так ніколи і не було ».

Світлана Вольнова побажала в цей день винуватиці торжества гармонії, любові та спокою.

«Я ніколи не забуду пораду, яку вона мені дала після того, як ми помирилися, - додала зірка. - Наташа мені сказала: У шоу-бізнесі є один закон, якого потрібно завжди дотримуватися - ніколи ні з ким не сваритися».

Нагадаємо, раніше Могилевська пояснила, навіщо їй відразу троє чоловіків.