Поки волонтери спільними зусиллями збирають кошти на оснащення наших захисників на передовій, особливо винахідливі заробляють на незаконному продажі майна ЗСУ. Подібну точку збуту помітили на Краківському ринку у Львові.

Відповідні знімки опублікував на сторінці у Facebook користувач Ден Мастеркевич.

Він підкреслив, що продавець вочевидь не дуже усвідомлює всю ганебність свого вчинку і навіть не приховує походження цих речей:

"Ми з побратимом проходили уздовж ринку і побачили демонстративно вивішені рюкзаки ЗСУ. Розгорнувши рюкзак, чітко видно місце зрізаної бірки. Як тільки продавець побачив нашу зацікавленість даним товаром і побачив , що я знімаю на камеру телефону, відразу ж почав ховати рюкзаки за прилавок ", - прокоментував він.

Якщо придивитися уважніше на фото, можна помітити піксельну форму, а також берци старого і нового зразків – товар, м'яко кажучи, не з дешевих. Це підтвердять і самі військові, які цікавляться вартістю форми у спеціалізованих магазинах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Ви ганьба ВДВ!" – підкреслив Мастеркевич.

Слід відзначити, що за збут майна армії передбачена кримінальна відповідальність. У випадку незаконного заволодіння та шахрайських дій з будь-якими речами військової частини призначають покарання у вигляді тюремного терміну від трьох до восьми років. Якщо злочин повторюється іще раз , то за грати можна потрапити на десять років.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російських десантників позбавили головної "забави" на день ВДВ.