Знаменита актриса і мати шістьох дітей Анджеліна Джолі не раз заявляла на публіку, що найважчий момент в її житті залишився позаду. Однак, незважаючи на ці запевнення, актриса все ще не відновила душевну рівновагу і хороше самопочуття.

Інмсайдери стверджують, що Анджеліна постійно перебуває у вкрай нервовому і напруженому стані, а її здоров'я залишає бажати кращого.

Як розповіла одна з подруг актриси, і так досить тендітна Джолі продовжує втрачати вагу. За наявною інформацією, вона важить вже трохи більше 40 кілограмів, що при її зрості 1,70 м просто катастрофічно мало. Причому, як повідомляють інсайдери, Анджеліна абсолютно втратила апетит і постійно забуває поїсти.

В цьому році Джолі вперше за багато років не знялася в жодному новому фільмі. Щоправда, вона пропрацювати режисером свого проекту "Спочатку вони вбили мого батька". Весь час після завершення проекту і всі свої сили вона віддає сім'ї.

Актриса докладає максимум зусиль до того, щоб діти не відчували себе нещасними і нерідко просто забуває про себе саму.

Друзі актриси впевнені, якщо вона продовжить в тому ж дусі, їй точно не уникнути серйозних проблем зі здоров'ям.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анджеліна Джолі розкрила подробиці сімейного життя та свого досвіду багатодітної мами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще