Нова модель електрокара, яка наразі є найдешевшою у світі, має назву Baojun E100. Її створила General Motors спільно з двома китайськими компаніями SAIC і Wuling.

Електричний автомобіль доступний поки тільки на китайському ринку, повідомляє CNN. Його вартість у базовій комплектації складає всього 5,3 тисяч доларів.

Baojun E100 - це компактний двомісний електрокар 2,49 м і шириною 1,5 м. Колісна база автомобіля розтяглася всього на 1,6 м. Транспортний засіб оснащений двигуном потужністю 29 кВт.

Згідно з паспортними даними, автомобіль може розігнатися до 100 км / год. Його літієво-іонний акумулятор забезпечує ходу до 150 км і повністю заряджається від побутової розетки за 8 годин.

На місцевому ринку E100 викликав небувалий ажіотаж. General Motors отримав 5 000 замовлень ще до виходу першої партії електрокарів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", General Motors відкликає "небезпечні" для життя пікапи

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще