Британський виробник люксових мобільних телефонів Vertu влаштував грандіозний розпродаж у зв'язку із банкрутством.

За інформацією The Next Web, на онлайн-аукціоні BidSpotter телефони преміум-класу продають за зниженою у кілька разів ціною.

Vertu Signature у золотому корпусі 18 карат та зі шкірою алігатора раніше коштував 19 тисяч доларів, а тепер - лише 1,5 тисячі. За модель Vertu Ti Ferarri просять 670 тисяч доларів, замість 16 тисяч.

Звичайні моделі Vertu продають лише колекційними наборами. За один з них, який включає 54 телефони, просять 1,5 тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, під грандіозний розпродаж потрапили предмети з головного офісу Vertu, заводське обладнання та експонати з музею. Колекція зі 105 культових телефонів коштує 26 тисяч доларів, а бронзова статуетка вершника з лого компанії у руці - 10 тисяч доларів.

Нагадаємо, про проблеми у Vertu стало відомо у червні цього року. Після зміни менеджменту компанії співробітникам перестали платити зарплату. У липні представники Vertu повідомили про банкрутство та припинення виробництва телефонів на території Сполученого Королівства.

Як повідомляв портал "Знай.ua", на заміну Vertu прийшов новий телефон класу люкс Appassionato.