Любителями красивого манікюру варто пам’ятати, що часті процедури у салонах можуть негативно позначитися на стан нігтів. Відновити ваші пальчики допоможуть маски, які можна легко приготувати вдома зі доступних інгредієнтів.

Медовий рай

Японські красуні пропонують спробувати лікувальну терапію для нігтів із воску та меду.



Для цього потрібно взяти натуральний віск (15-25 грамів) та підігріти його на водяній бані. Теплим віск втирають у нігтьові пластини.

Ще один варіант лікувальної маски – це масажна суміш із того ж воску з додаванням меду. До цієї суміші варто додати ще кілька крапель олії, наприклад з абрикосових кісточок. Теплу маску накладайте на нігті та тримайте 20 хвилин.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще


Якщо повторювати процедуру щодня протягом двох тижнів, ваші нігті стануть здоровими та блискучими.

Морські скарби

Морська сіль з додаванням йоду прискорить ріст нігтів та допоможе боротися з розшаруванням.


У склянці теплої води потрібно розвести ложку морської солі та додати кілька крапель йоду. Нанесіть ватним тампоном на нігті. Якщо до суміші додати трохи лимонного соку, це освітлить нігті, на яких з'явилися жовтуваті плями. Таку процедуру рекомендують робити 3-4 рази на тиждень.

Цитрусова насолода

Оздоровити ослаблені нігті допоможе звичайний лимон. Для зміцнення та відбілювання потрібно потримати кожен ніготь у м’якоті лимона по 10 хвилин.



Другий спосіб: змішайте у рівних пропорціях сік та мед, а потім втирайте у нігтьові пластини. Потримайте суміш 20 хвилин та змийте. Після цього нанесіть живильний крем для рук.



Це один із найпростіших та найкращих способів відновити нігті після нарощування чи покриття гель-лаком.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", фахівці розповіли, чим загрожує часте покриття нігтів гель-лаком.