Професія сапера – надзвичайно небезпечна. Саме від уважності та точності роботи цих людей, наприклад, на війні залежить не тільки безпека їх побратимів, а й життя та здоров’я мирного населення.

Важко переоцінити мужність та витримку бійців, які розміновують смертоносну зброю на Донбасі, розставлену противником у найнесподіваніших місцях. Ще більше складності цій роботі додає той момент, що сапери ЗСУ працюють у зоні, де в будь-який момент може прилетіти ворожий снаряд.

Усі емоції та командний дух бійців під час розмінування території показала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook 28 окрема механізована бригада. Кожна фотографія – міні-історія, на якій видно взаємодопомогу, готовність прикрити собою побратимів, відвагу.

"Без права на помилку", - говорить підпис над публікацією.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Маріуполі хірурги спільно з саперами провели унікальну операцію.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще