Експерти зі здорового способу життя повідомили радісну новину для лінивців.

Виявляється, аби бути струнким, необов'язково витрачати час і гроші на тренажерний зал. Новий вид фітнесу доступний всім і кожному. І це стояння, пише Cosmo.

Фахівці закликають проводити на ногах якомога більше часу. І додають: стояча робота не тільки спалює більше калорій, але й допомагає зміцнити серце і прискорити метаболізм.

Якщо цілий тиждень щодня стояти по три години можна втратити 1000 калорій!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Важко придумати, що робити стоячи? Та все, що завгодно: на ногах можна дивитися телевізор, розмовляти по телефону, читати новини на планшеті, готувати, заповнювати бланки і квитанції та навіть їсти.

Вчені переконують - "ледачим" фітнесом можна займатися, де завгодно, і він не менш ефективний, ніж відвідування спортзалу кілька разів на тиждень. А головне - безкоштовний.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як правильно робити планку.