У 2016 році внаслідок конфліктів і тероризму загинуло 150 500 людей.

Такі дані доповіді "Дослідження глобального тягаря хвороб" оприлюднило видання Live Science.

При цьому, за останні десять років смертність від конфліктів і тероризму зросла на 143%.

Дослідники констатують, що люди почали жити довше При цьому, люди рідше помирають від інфекційних захворювань і передчасних пологів, натомість смертність від серцевих захворювань, конфліктів і тероризму зростає.

Згідно з даними дослідження, на сьогодні середня тривалість життя у світі становить 72,5 року (75,3 року для жінок і 69,8 року для чоловіків). Найбільша тривалість життя в Японії в 2016 році становила 83,9 року, а в Центральноафриканській Республіці - найнижча - 50,2 року.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", Україні не слід чекати на припинення агресії на Сході. Навіть "миротворчі наміри" російського президента Володимира Путіна насправді тільки торг із Заходом. Подібний підтекст можна помітити у всіх офіційних виступах лідера Кремля.