На співробітницю Чернігівської обласної прокуратури просто на її робочому місці накинувся чоловік та вдарив сокирою по голові.

Уранці 10 жовтня чоловік із сокирою у руках увірвався до кабінету і напав на прокурора. Жінка зазнала серйозних травм, вона в реанімації. Потерпіла – керівник відділу звернень громадян.

Про жахливий інцидент розповіли в прес-службі прокуратури Чернігівської області. Зупинили і затримали нападника колеги потерпілої та викликали правоохоронців. На місце приїхав загін швидкого реагування КОРД і слідчо-оперативна група. Затриманого доставили в управління поліції в Чернігові.

Надзвичайна подія сталася в громадській приймальні, куди всі громадяни мають вільний вхід. Невелику сокирку візитер сховав під верхнім одягом, тому підозр не викликав.

10 жовтня він записався на прийом і перед тим, як напасти на співробітницю прокуратури, чоловік передав їй своє звернення. Після цього дістав сокиру та вдарив жінку по голові.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У прокуратурі підкреслюють, що постраждала людина, яка не має ніякого впливу на хід розгляду скарг. Однак зазначають, що особистість агресора їм знайома. Відомо, що нападником виявився "професійний скаржник" Олександр Яковець. Він протягом 7 років писав скарги до різних установ щодо побутових сфер життя.

У потерпілої відкрита черепно-мозкова травма. Її стан медики визначають як важкий, але стабільний.

За фактом в прокуратурі відкрили кримінальне провадження, нападнику належить пройти судово-медичний огляд на осудність. Раніше чоловік на обліку у психіатра не перебував і з законом, крім своїх комунальних позовів, проблем не мав.

До слова, за збігом, напад в прокуратурі відбулося у Всесвітній день психічного здоров'я.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Одесі розстріляли чиновника на виході з ресторану. Встановлено, що зловмисники використовували малокаліберну гвинтівку.