Історія наймолодшої мами України, 12-річної Тані Лучишин з Борислава, Львівської області, набула несподіваного розвитку.

ДНК-тест на батьківство, озвучений в ефірі програми "Стосується кожного" на телеканалі "Інтер" не підтвердив, що батьком новонародженої дівчинки є 18-річний сусід родини Андрій, як про це раніше заявляла сама неповнолітня породіля.

Тепер під підозрою опинилися двоє неповнолітніх братів Тані та її неофіційний вітчим Іван Єрьомін. Кожен з них заперечує свою причетність, але хто з них говорить неправду, покажуть результати нового ДНК-тесту, зразки для якого взяли прямо в студії.

Дивіться: Результати ДНК-тесту стали для багатьох несподіванкою

Експерт-фізіогноміст схиляється до думки, що найбільш імовірним батьком дівчинки є саме вітчим. Але остаточно все проясниться після отримання результатів тесту.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Під час шоу Єрьомін, який має судимість, розповідав, що без проблем прийняв Таню з дитиною і тепер всі її начебто підтримують.

Дивіться: Вітчим Тані Лучишин помітно нервував за кадром

Його власній найменшій дитині, сестрі Тані, нині вісім місяців.

Доньку наймолодша мама країни народила 17 версня. Дівчинка мала вагу 2,5 кг і зріст 48 см. У неї виявили ознаки незрілості, тож дитину перевели в Львівський обласний неонатальний центр Львівської обласної клінічної лікарні для ретельного обстеження і лікування. Нині її здоров'я в нормі, і вона вже вдома.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", на ток-шоу Андрія Данилевича вперше показали маленьку Діану.