З початку року чисельність населення України скоротилася на 149,8 тис. чол. і за станом на 1 вересня 2017 року становить 42 млн 434 тис. чол.

Про це свідчать дані Державної служби статистики.

У Державній службі статистики України відзначають істотне перевищення числа померлих над кількістю народжених: на 100 померлих - 64 народжених.

За офіційними даними, з початку року в Україні народилися 274 тис. 909 людини, померли 428 тис. 471 чоловік. Крім того, з початку року з України виїхали 3 тис. 787 осіб.

Дані розрахунку чисельності населення охоплюють всі регіони України окрім тимчасово окупованого Криму.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти директора НАБУ Артема Ситника з-за ймовірного розголошення даних слідства.

Директор НАБУ інкримінують розголошення даних, що становлять державну таємницю, покарання за що, залежно від тяжкості заподіяних наслідків, передбачає позбавлення волі на строк 2-5 або 5-8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Крім того, нам постійно доводиться чути апокаліптичні прогнози, що стосуються розробки штучного інтелекту. Одним з основних спікерів табору техно-песимізму є підприємець і новатор Ілон Маск. Засновник найбільшої соціальної мережі Марк Цукерберг навпаки налаштований оптимістично.

Дивіться сюжет про населення

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Україна потрапила у смертельний рейтинг.