3 грудня близько 8 години ранку поблизу Жулянського мосту у Києві сталася аварія, внаслідок якої перекинулася маршрутка.

Про це повідомили у прес-службі ГУ Нацполіції у Києві.

За попередніми даними, маршрутне таксі Mercedes зіштовхнулося з мікроавтобусом Ford Transit, в результаті чого маршрутка перекинулася на лівий бік. П'ятеро пасажирів отримали тілесні ушкодження, з них чотирьох у задовільному стані госпіталізували. Водій іншого авто не постраждав.

На місце події одразу прибули патрульні та слідчо-оперативна група територіального управління поліції, а також слідчі Головного управління поліції Києва. Правоохоронці документують подію та опитують очевидців. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження, у рамках якого будуть встановлені обставини та механізм автопригоди.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, у Києві в ніч на 2 грудня трапилась дорожньо-транспортна пригода з трагічними наслідками. Автомобіль вилетів на зустрічну смугу й протаранив інший легковик.

Аварія трапилась на мосту Патона у напрямку правого берега столиці. Водій автомобіля Hyundai виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Skoda. Через ДТП були заблоковані дві смуги дороги й був ускладнений рух на цій ділянці траси.

Водій Hyundai від сильного удару отримав важкі травми. Він помер на місці аварії. Стан водія автомобіля Skoda медики оцінили як важкий. Його терміново госпіталізували, але поки не відомо про характер його травм та стан здоров'я.

Обидва автомобілі сильно розтрощені після аварії. Уламки їх кузова та деталі розкидало по всій дорозі. Поки не відомо, чому водії Hyundai вискочив на зустрічну смугу руху. Винуватця та причини аварії остаточно встановлять поліцейські після розслідування та експертизи.

У мережі опублікували відео з перекинутою маршруткою

Окружная дорога дтп

Posted by dtp.kiev.ua on Saturday, 2 December 2017

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Дніпровському районі Києва просто на "зебрі" автомобіль на незначній швидкості збив кількох пішоходів.