При будівництві росіянами Керченського мосту виявили помилку. Тепер будівництво обійдеться дорожче на 3 мільярди рублів.

Як пишуть російські ЗМІ, помилилися з грунтом для земляного насипу, по якій прокладені залізничні підходи до мосту. Для заміни ґрунту і супутніх робіт може знадобитися до 2,9 мільярда рублів.

Гендиректора компанії-підрядника "Ленпромтранспроект" Ростислав Шкурко сказав, що закуплений грунт виявився непридатний для насипу. Тому було прийнято рішення не зміцнити старий, а замінити його новим.

Варто зазначити, що українська прокуратура відкрила кримінальне провадження через порушення правил екологічної безпеки суб'єктами господарської діяльності при будівництві Керченського моста.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Кримський міст може обвалитися

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російські будівельники завершили збірку прольотів автодорожньої частини Керченського моста з окупованого Криму до Росії. Відомо, що мостове полотно довжиною 17 кілометрів від Тамані до Криму повністю зібрано. Частина дороги, довжиною в більш, ніж 6 кілометрів, проходить над Азовським морем, поступово піднімаючись з 5 до 35 метрів над фарватером Керч-Єнікальського каналу.